Välkommen!

Jag heter Camilla Carlefall och arbetar som terapeut med syfte att hjälpa människor till en bättre hälsa. Utifrån näringslära, dietik, nutritionslära eller näringsfysiologi, är den vetenskap som studerar förekomsten av näringsämnen och kroppens omsättning och upptag av dessa (metabolism)

Det finns flera metoder att jobba utifrån, jag har valt att arbeta med att analysera levande blod och kan därigenom få en hint av vad din kropp och dina celler eventuellt behöver stöttas upp över tid . Vid ditt besök analyserar jag blodet i ett mikroskop, jag granskar beteendet av dina röda- och vita blodkroppar samt att vi har en dialog om dig och din kropp som du känner till bäst, och därifrån tar vi fram ett koncept som kan hjälp dig till en bättre hälsa.

Vi går igenom din hälsostatus för att få en optimal läkningsprocess med en Terapi som består av funktionell medicin som aminosyror, vitaminer och mineraler samt örter även rekommendationer av motion, sömn och kost.

Jag brinner för att hjälpa människor att hitta tillbaka till ett friskare liv men också att boosta kroppen i förebyggande syfte. Mina erfarenheter av inflammationer i kroppen, cancer, artros och skador har gjort att jag vet att det är möjligt att bli frisk och få ett bra liv igen.

Kroppen är fantastisk men vi behöver ge vår kropp den uppmärksamhet den behöver och med rätt nycklar!