Publicerad den Lämna en kommentar

Jag kan nu skönja ett resultat av 2 års pandemi och ca 1 år med vaccinationer!

Det har varit intressant men också skrämmande att se människors beteende under Pandemin, jag har gjort egna iakttagelser och analyserat. Försökt få en bild över varför så många människor tog dessa okända vaccin och dessutom blev s.k. ambassadörer för vaccinets säkerhet och att de var tillförlitliga, samt att vi skulle vaccinera oss av solidariska skäl, den är och kommer förbli en gåta för mig, man tar inte en medicin för att grannen tar den.  

Min analys av varför så många tagit vaccinet:

1. Av rädsla

2. Påverkad av ensidig propaganda från media och myndigheter, du måste vaccinera dig, annars kan du dö, blir svårt sjuk eller smitta andra

3. Litar på media och myndigheter

4. Av solidariska skäl

5. Dålig kunskap om hur vaccin framställs

6. Alla andra på jobbet tar det, känner mig tvungen, (vill egentligen inte) utanförskap/mobbning

Avseende själva vaccinets verkan är min summering att väldigt många vaccinerade har insjuknat i Omikron, blivit riktigt dåliga till normalt sjuka med vanliga förkylningssymtom. De ovaccinerade som insjuknat har blivit lindrigare sjuka eller inte sjuka alls. De vaccinerade har smittat mer än de som är ovaccinerade.

Min slutsats är att dessa vaccin inte har hjälpt alls mot Omikron, utöver det så har vaccinen förorsakat fler dödsfall och biverkningar än något annat vaccin i historien sedan första vaccinet togs fram i början av 1800 – talet. Det här har kostat Sverige miljarder kr som vi istället borde lagt på att rusta upp vår sjukvård.

Nya studier från folkhälsomyndigheten som testat vaccinerad sjukvårdspersonal på Karolinska visar på att vaccinerade bär smitta upp till 9 dagar, trots att de inte visar något symtom. Igår berättade läkemedelsverket om en ny upptäckt att en av biverkningarna ” hjärtmuskelinflammation och hjärtsäcksinflammation” har drabbat många unga människor i världen, man är förvånad över att det inkommit så många fall. Detta var känt redan i höstas men nonchalerades eftersom man inte hade tid att ta hand om alla inkommande biverkningars anmälningar, och fler finns, tyvärr.

Vi var många som saknade den debatt som frågan förtjänade, vi bara tystades ner eller kallades för foliehattar, togs bort från sociala medier osv… mycket skrämmande. Jag kommer aldrig hålla tyst om jag tror att något är fel eller om jag har en annan uppfattning. Jag värnar om människor och deras hälsa och jobbar för att få människor friska. Den här Pandemin med dess oprövade vaccin har inte gjort människor friskare.

Vacciner och andra läkemedel, är produkter som fungera som om vi alla såg likadana ut på insidan ”One Size Fits All” vilket vi naturligtvis inte gör, varpå det finns en biverkningslista till alla mediciner som säljs. Dock saknades en biverkningslista för att delas ut till gemene man innan man tog sin spruta, för det fanns ingen. Jag som frågade om biverkningar fick höra att det fanns en bok på ca 1000 sidor om biverkningar som personalen inte hunnit läsa in sig på, detta var i juni 2021. Dock hade det redan strömmat in biverkningars effekter så de gjorde sina egna tolkningar, dessa fick jag ta del av.

Riktig forskning består alltid av flera sidor med många analyser och tester, det är det som är forskning och till slut blir det en vetenskaplig metod. Dessa förändras och ändras med tiden, det görs inte i en handvändning. Årligen tas det bort läkemedel från marknaden som visar sig skadliga, inget man pratar om, även biverkningslistorna förändras över tid efter att anmälningar inkommer.

Jag kommer fortsätta skriva inlägg här, även på min blogg och kanske på fler ställen framöver.

Tips kommer om immunförsvar och mycket annat, så håll utkik om du är intresserad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *