Publicerad den Lämna en kommentar

Vad betyder ordet Demokrati för vår maktelit?

Jag är djupt bekymrad över hur denna pandemi har genomförts. Enligt mig har det inte gjorts många rätt eftersom man har manipulerat och skrämt befolkningen på felaktiga grunder och fakta. Än idag har FHM inte koll på alla dessa biverkningar som vaccinerna ger eller kommer att ge i framtiden.

I dagarna har Sverige kommit fram till att Omikron är ett ofarligt virus som är milt och ska betraktas som ett vanligt förkylningsvirus, det är inte ens att jämföras med en svår influensa. Dock fortsätter man att beskylla de ovaccinerade och att dessa måste skynda till att ta sina sprutor, det är för mig helt absurt. Omikron, smittar som bara den oavsett om du är vaccinerad eller inte, det är = sant. Slogan som vi hela tiden matas med är ” den lindrar mot svår sjukdom och död” det är en ren lögn. Varför fortsätter man? Jo, för att makteliten inte vill erkänna att man har gjort fel och Sveriges regering har lagt miljarder kronor på inköp av dessa vaccin, de ska förbrukas, kosta vad det kosta vill. Om dig som individ, bryr sig inte regeringen om, men det göra jag!!!

I höstas tänkte jag, vad kul att vi fått en kvinnlig statsminister, det tycker jag inte längre, någon mer hårdhudad och omänsklig människa utan någon som helst empati i kroppen får man leta efter. Magdalena Andersson, har en tydlig agenda, hon ser ner på alla ovaccinerade och ger dem kalla handen. Hon talar tydligt om att ovaccinerade ska hålla sig hemma och ska behandlas annorlunda de ska absolut inte krama andra människor och hon skyr dessa människor som pesten. En sådan statsminister vill jag inte ha och ordet Demokrati har Magdalena Andersson helt tappat betydelsen av.

En annan maktgalen person vi ser dagligen i media är Matti Sällberg, en svensk tandläkare, professor och biomedicinsk analytiker vid institutionen för laboratoriemedicin på Karolinska institutet. Idag leder han ett forskarteam vid Karolinska institutet för forskning kring ett covid-19-vaccin i projektet ”OpenCorona”. Allvarligt talat, jag blir mycket illa berörd när jag läser hans artiklar eller hör hans uttalanden i TV rutan, ta er en ordentlig funderare på vad han säger, hur han säger det och sedan tar ni reda på om det är sant. Ta er gärna en titt på hur jävig Matti Sällberg är i allt han gör, för det är han. Matti och hans team har allt att vinna på att alla människor ska vaccineras sig, så att han kan fortsätta sin forskningskarriär och ta fram nya kortsiktiga vaccin för framtiden, det är det han och många andra som vi ser i TV-rutan lever på, vi föder honom genom all denna vaccinhysteri, och Matti blir bara kaxigare och lyckligare, men blir den vanliga medborgare rikare eller friskare, fundera på det?

Inom makteliten har man helt missat vad Demokrati är: Lyssna till när Olof Palme undervisar om vad Demokrati är för Hedvig ifrån A – Ö.
Ni finner detta klipp på https://www.youtube.com/watch?v=Fmw_pUcWCRs

Vår generaldirektör Karin Tegmark Wisell på FHM, har en mycket stor roll i allt detta och hon har mycket att stå till svars för, hennes upplysningar och uttalanden är inte sanningsenliga och bygger inte på korrekt fakta. Hennes senaste uttalande är att ni måste fortsätta vaccinera er och hon säger att tack vare att vi i Sverige har så hög vaccinationstäckning har vi nu klarat oss ur krisen! Varför måste vi då fortsätta att vaccinera oss?

Österrike genomgår nu en bisarr vaccinhysteri genom att bötfälla människor som inte tar vaccinet, var är EU i denna fråga? Är det verkligen okej att ett land som Österrike som är en del av EU tar sig rätten att införa sådana bestraffningslagar utan att EU reagerar? De går emot WHO:s grundlagar om hälsa och går emot de mänskliga rättigheterna. Alla politiker i Sverige och i andra EU länder tittar bara på och gör ingenting, att vara tyst är lika med att var medskyldig. Fy skäms på er som har makten och låter detta pågå… tur att det finns advokater, jurister och andra forskare och läkare runt om i världen som nu jobbar för högtryck för att få rätsida på rättvisan även om det kommer ta tid så är jag övertygad om att sanningen kommer komma ifatt oss alla, och att människor kommer ställas till svars för sina handlingar.

Jag avslutar dagens inlägg med att ta er en ordentlig funderare på vilken information ni har matas med det senaste året? Har ni fått ta del av vad som händer i världen? Ta t ex Israel som är testpiloter för vaccinerna och ligger före alla andra länder, hur mycket har ni hört om detta och vad är deras syn på vaccinets vara idag? Vad vet ni om vad som sker i Österrike? Har ni sett alla stora demonstrationer som sker runt om i världen, i svensk media? I USA är man igång med att ställa ansvariga inför rätta, inget vi hör om eller uppmärksammar i vårt land, denna tystnadskultur som infunnit sig i Sverige är absolut det värsta jag varit med om, och allt handlar om Rädsla, Okunskap och de stora orden MAKT & PENGAR!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *