1 Blodanalys

Blodanalys

Är det verktyg jag använder för att analysera levande blod och kan därigenom se hur dina celler mår. Vi tittar tillsammans på blodet i ett mikroskop, jag granskar beteendet av röda och vita blodkroppar och plasman.

Hur går det till:

Vi träffas i min mottagning, antingen i Kullavik strax söder om Göteborg eller i Spanien i Torrevieja, arbetar på båda ställena olika månader om året.

Vi går igenom underlaget du svarat på och ser över om du tar några mediciner eller annan funktionell medicin. Därefter tar jag ett stick i ringfingret med en lansett, trycker fram lite blod som jag lägger på ett objektglas. Jag tittar sedan i mitt mikroskop, klienten följer samtidigt i en skärm bredvid. Jag arbetar tyst en stund att hitta bästa område att analysera, tar bilder. Vi går igenom det jag ser av dina röda och vita blodkroppar, jag använder mig av 2 olika delar när jag analyserar blodet, faskontrast (där ser man de röda blodkropparna) och med mörkfält (där ser man de vita blodkropparna bäst). Jag har ca 20 minuter på mig att analysera blodet innan det blir för gammalt, vid behov tar jag ibland 2 stick för att säkerhetsställa att jag är nöjd med min provtagning.

Första besöket tar ca 1 ½ timma och kostar 895 kr, återbesök inom 2 – 4 månader.
Jag sammanfattar vad jag sett i blodet och vilken behandlingsform jag rekommenderat tillsammans med minst 2 bilder från er blodanalys, skickas med e-post.  

Jag ger ett reducerat pris för personer som är 25 år eller yngre, pris 500 kr.

Exempel på blodbilder tagna från mitt mikroskop