1 Blodanalys

Blodanalys

Jag har valt att arbeta med att analysera levande blod och kan därigenom se vad dina celler behöver. Vid ditt besök analyserar jag blodet i ett mikroskop, jag granskar beteendet av dina röda och vita blodkroppar = ditt immunförsvar.

Hur går det till:

Vi träffas i mitt hus i Kullavik där jag har min mottagning. Mötet inleds med att jag vill höra hur du mår och om du har några kända sjukdomar eller problem som du dras med, och om du tar några mediciner eller annan funktionell medicin. Därefter tar jag ett stick i ringfingret med en lansett, trycker fram lite blod som jag lägger på ett objektglas. Jag tittar sedan i mitt mikroskop, klienten kan samtidigt följa det jag ser i en skärm bredvid. Jag arbetar tyst i ca 5 minuter för att hitta bästa område att analysera, tar bilder. Vi går igenom det jag ser av dina röda och vita blodkroppar, jag använder mig av 2 olika delar när jag analyserar blodet, faskontrast (där ser man de röda blodkropparna) och med mörkfält (där ser man de vita blodkropparna bäst). Jag har ca 20 minuter på mig att analysera blodet innan det blir för gammalt, vid behov tar jag ibland 2 stick för att säkerhetsställa att jag är nöjd med min provtagning.

Första besöket tar ca 1 ½ timma och kostar 800 kr, återbesök inom 2 – 4 månader kostar 500 kr.
I priset ingår även en sammanfattning över den behandlingsform jag rekommenderat tillsammans med 2 bilder från er blodanalys, skickas med e-post.  

Jag ger ett reducerat pris för personer som är 27 år eller yngre, pris 500 kr, återbesök inom 4 månader kostar 350 kr.

Exempel på blodbilder tagna från mitt mikroskop