Om Mig

Om Mig

Jag är en positiv själ som vill förändra och göra nytta i samhället, gör det som kanske inte alla vågar, tar saker och ting i egna händer, är nyfiken och orädd, räds inte för att säga ifrån eller hjälpa till i främmande situationer. Jag använder mig av min analytiska förmåga för att se saker och ting från flera håll. Jag tycker om att sätta mig in i andra människors vardag och leverne. Varje dag är en ny dag och varje dag har något nytt att ge… för mig handlar det om att vara öppen, lyssnade och våga ta del av dagen.

2016 beslutade jag mig för att säga upp min tjänst i Göteborg Stad som projektledare efter 30 år, tog först tjänstledigt på halvtid för att känna efter, men allt landade i att jag måste pröva något nytt, vad är det värsta som kan hända? Att inte våga prova…

Det har alltid varit viktigt för mig att utvecklas genom att lära nytt, ta mig an nya uppdrag. De senaste ca 10 åren har jag gått och burit på en stark känsla att det finns något där framme som är meningen att jag ska arbeta med? Hösten 2017 anmälde jag mig till en stor utbildning hos The Academy för att bli licensierad personlig tränare. Jag hade gått lite strö kurser i alternativmedicin och såg nu framemot denna utmaning, men Universum ville något annat och min värld förändrades över en natt, den 4:e januari 2018 fick jag besked om att jag hade en 3 cm stor elakartad tumör i halsen, och de sa att de såg flera, läget var akut enligt läkarna, jag fick operationstid med en gång, jag tackade Nej, vänligt men bestämt.

Jag bestämde mig för att avvakta med operation och först ta reda på hur det stod till i min kropp, jag sökte upp Erik Enby, den vägen ledde mig in i att rena mitt urusla blod till tipp, topp. Jag har aldrig mått bättre än efter dessa 8 veckor med Erik Enbys Terapi , jag blev även av med min kraftiga artros i händer och leder som jag haft i över 10 år.

Ett ljus gick upp för mig, det är ju det här jag ska arbete med och på den vägen blev det. Ja, det här är en mycket kortfattad version, för visst har det varit en tuff resa och jag har gått igenom en hel del, jag har brottats med den svenska sjukvården (som så många andra). Det har bara gjort att mitt val av arbete, att analysera levande Blod, behandling/terapi med funktionell medicin och finna orsaken till varför vi blir sjuka, känns så rätt. Se helheten hos människan och även arbeta i förebyggande syfte, där faktorer som stress, sömn och kost har en oerhörd stor betydelse.    

När jag fick redan på att jag fått cancer startade jag en blogg 2018, den finns kvar att ta del av om ni vill läsa ytterligare, jag kommer fortsätta att skriva i samma blogg fr o m nu 2020 när jag nu startar igång med min verksamhet Din Hälsa i Fokus. Det känns väldigt bra att ha vänt motgångarna till något positivt!!!