Bemer

Är en fysikalisk vaskulär terapi som läker på cellnivå.

Jag kom i kontakt med produkten Bemer i november 2022 och jag blev otroligt imponerad över hur snabbt mina celler började reagera på bara en veckas behandlingar. Det som gjorde att jag föll för produkten var att den läkte min tio månaders ”tennisarmbåge” på bara en vecka. Själv hade jag försökt med olika typer av behandlingar, träningstips och vila men inget hjälpte och ett alternativ var att operera, vilket jag sagt nej till. Idag är armen helt återställd😇 tack vare Bemers applikationsmoduler och madrass.

Bemer har funnits på marknaden sedan 1998 och tack vare fortlöpande forskning finns idag en enkel, säker och effektiv terapi som har medicinsk inverkan på mikrocirkulationen.

Den medicinskt aktiva substansen utgörs av Bemer signalen och dess rytm, vilken anpassats utifrån forskningens senaste rön avseende mikrocirkulationens reglerande processer.

Signalen överförs till kroppen med hjälp av ett lågpulserande elektromagnetiskt fält som alstras genom Bemers styrenhet B.BOX som drivs med 12 volts likström. Utrustning: B.BODY en madrass som rekommenderas att använda dagligen för bästa effekt (Basplan), övriga applikationsmoduler B.PAD/ett bälte och B.SPOT är avsedda för riktad och intensiv behandling av separata ställen på kroppen. Utöver dessa finns en applikationsmodul B.LIGHT som är en komplementär behandling av hudsjukdomar, sårläkning och för kosmetisk insats .

För mer information om utseende och hur Bemer används i praktiken, kan ni se genom att klicka på länken. https://carlefall.bemergroup.com/sv_SE/human-line/home