Publicerad den 3 kommentarer

Operation – inställd 28/5!

Godmorgon,

i torsdags började det klia på kroppen/magen och på fredagen började jag få utslag på bålen.

Vi åkte iväg tidigt på lördag morgon till Stockholm som planerat. Bonitologi kursen med dess lärare och övriga kursdeltagare var helt fantastiskt. Även boendet på Görvälnsslott var ljuvligt vackert, dock hade jag min klåda att kämpa med. Jag har använt Aloe Vera Gelly som lindrar klådan. En mycket bra produkt som jag kan rekommendera att alltid ha hemma.

Nässelutslagen har inte givit med sig och jag kunde inte genomföra tvätt och skrubb som man ska göra inför operation, igår. Jag känner mig även febrig samt att magen krånglar, kroppen blir klart stressad av klådan och allt som var inplanerat.

Men nu är det som det är och jag får se vad som händer framöver, just nu ska jag lyssna på min kropp och se till att bli fri från mina nässelutslag.

3 reaktioner på “Operation – inställd 28/5!

  1. Tankar till dig <3

  2. Keep Strong! Tänker på dig! <3

  3. ?Kramar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *