Publicerad den Lämna en kommentar

Idag lanserar jag Din Hälsa i Fokus

Idag är en speciell dag, nu har det gått exakt 2 1/2 år sedan jag bestämde mig för att säga upp mig i Göteborgs Stad efter 30 år. Mitt nya arbete skulle handla om Hälsa och att hjälpa andra människor att må bättre. Resan hit blev något annorlunda då jag fick besked att jag själv hade drabbats av cancer 2018-01-04. Jag tror att det finns någon mening med allt och i mitt fall blev det att jag tog lärdom av allt som jag möttes av på vägen från mitt cancerbesked. Nu är jag bl a utbildad i levande blodanalys och tar emot egna klienter 🙂 Jag har lagt över mina gamla inlägg från min tidigare blogg, för er som vill läsa om min resa tillbaka i tiden, jag har haft ett års uppehåll men nu är jag tillbaka 🙂

Vill passa på att önska er alla Varmt Välkomna, att boka tid för en blodanalys, ni som bokar en tid innan den 30/4 får 300 kr rabatt för en blodanalys genomgång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *