Publicerad den Lämna en kommentar

Trovärdighet!

Min trovärdighet för många läkare och forskare samt politiker är idag = 0, dock finns ni som är helt fantastiska, en eloge till er. Tack alla ni som bidrar med info i flera interna grupper, där 1000-tals anhängare finns. Dessa läkare och sköterskor, alternativmedicinare kan inte ligga öppet på Facebook, Youtube eller Twitter för de riskerar att bli uppsagda eller utsatta. Några av mina vänner är redan bortplockade från Facebook, det är fruktansvärt, det är den värld Sverige och andra länder skapat, vi har inte längre någon yttrande frihet. Några sticker ut hakan ändå och det är fantastiskt, dock säger man bara att ni är Fakes-news, beklagligt!!!  

Jag fascineras över hur media fortsätter att sprida information om hur bra och säkert vaccinet är och att det skyddar mot smitta och förhindrar svår sjukdom och död, och att det är viktigt att alla tar 3:e sprutan. Det finns inte många journalister som har huvudet på skaft eller läst på sin läxa, vad har den riktiga journalistiken tagit vägen, har ni helt tappat geisten och blivit lata? Min trovärdighet var inte så stor innan men idag är den = 0.

Barnmorskan som är chef på karolinska sjukhuset sa nyligen i en tv-intervju att ”jag sa redan i maj 2021 att detta är ett 100 % säkert vaccin och att alla gravida måste ta vaccinet, för sitt och barnets bästa”. Sedan lägger hon till, se nu vad som hänt och vad ni gravida kvinnor har ställt till med i sjukvården. Hon går på, idag förlöser vi mängder av ovaccinerade gravida i förtid då de insjuknat i covid (hur ser trovärdigheten ut här?). Hon får bästa sändningstid att skrämma upp dessa stackars gravida kvinnor.

En reflektion jag gjort, i Österrike där man nu håller på att införa vaccinationskrav av alla medborgare och de som inte tar vaccinationerna kommer bli bötfällda (så fruktansvärt). Dock finns det undantagsfall att ”GRAVIDA” och personer med medicinska skäl bör inte ta vaccinet och kommer inte bötfällas.

Sverige går ut med att gravida måste ta vaccinet och i Österrike säger man att dessa inte ska ta på grund av de biverkningar som finns, är det någon klocka som ringer? Hur säkra är då informationen vi får från våra regeringar, helt olika infon, trovärdigheten = 0.

WHO sa i maj 2021 att vaccinerna skyddar till 95 %, en månad senare i juni säger de att de skyddar 70 %, ytterligare än månad senare har den siffran ändrats till 50 %, för att i december kommit fram till att vaccinet inte skyddar från smitta överhuvudtaget. Trovärdigheten =0.

Något jag ser som är oerhört bekymmersamt är den otroligt höga smittan som sker i Sverige, är på grund av att man infört vaccinpassen. Nu vet vi att vaccinet inte alls hjälper i det avseendet, vaccinet skyddar 0 % mot smitta, varför går man inte ut och berättar om detta ett par ggr om dagen i media? Om vi nu vill försöka hitta ett sätt att låta smittan ske över tid och på en lägre nivå? Då hjälper inte vaccinpassens vara.

En annan intressant upptäckt jag gjort nyligen, är hur personer nu använder sin rätt av sitt vaccinpass. Jag sitter på planet till Spanien, som ovaccinerad behöver jag göra ett riktigt test, helt okej, är van sedan augusti 2020, har gjort en del resor till mitt andra hem, känt mig säker tidigare då alla varit testade och friska på planet. Nu fanns det personer som hostade och nös och som skröt att de åkte fast de testats positivt för Omikron men att det var fritt fram att resa eftersom de har sina vaccinpass, fanns inga problem för dem att resa. Möter personer som har insjuknat i Omikron här i Spanien och har bokat flyg hem, inga problem för dem för de har gjort sin del att ta 2 sprutor och nu beter de sig som de vill. Idag åker smittade lätt över vissa länder, där det bara krävs vaccinpass. Hur oansvarigt är inte det, om man vill få en mindre smitta? Blir intressant när jag själv ska ta mig hem till Sverige om jag klarar mig från att bli smittad, flera har redan blivit smittade på flygplanen, detta sedan vaccinpassen infördes, innan dess var det tryggt att resa. Trovärdigheten avseende vaccinpass är = 0

Hur vi en gör kommer vi inte klara oss ur denna pandemi genom något vaccin, det kommer aldrig finnas tid att ta fram ett nytt vaccin mot nästa förkylningsvirus och nya variant osv. Återigen, ett testat och godkänt vaccin tar ca 10 år att ta fram, hur svårt är det för gemene man att förstå. Vi måste lära oss att förhålla oss till dessa nya förkylningsvirus och börja använda beprövade läkemedel som redan finns att ta för just svåra luftvägsinfektioner, och sätta in dessa i tid. Det är enligt min mening en bättre lösning att lägga fokus på, bort med alla dessa vaccin som dessutom har många biverkningar som de flesta inte känner till eller vet konsekvenserna av på sikt.

Vi i Sverige är något lyckligt lottade än andra länder, för vi har haft en stor andel av vår befolkning som haft första, andra och tredje osv varianten och det är på sikt det bästa mot de nya kommande förkylningsvirus på sikt. Vi har heller inte en så stor ohälsa som de har t ex i USA och flera andra länder. Att isolera sig, är förödande för alla, kroppen behöver möta virus och annat för att bygga upp och upprätthålla ett bra immunförsvar, inte minst våra barn.

Jag avslutar med att sända mina tankar till Björn Natthiko Lindbland som valde att somna in igår efter en tids sjukdom, jag beklagar det verkligen och mina tankar går till Björns familj. Jag har som så många andra följt honom, en fantastisk människa. Jag tar med mig många fina minnen från det han sagt.

Ett av hans uttalande ” JAG KAN HA FEL” är så bra.

Att ställa sig den frågan skickar jag vidare till er som hanterar pandemin på maktbasis men även till alla er som är förespråkare att alla ”måste ta vaccinet” och att ni som tycker att vi ska ha vaccinpass och därmed utesluter människor som av olika anledningar inte vill eller bör vaccinera sig ej längre får tillgång till vårt samhälle.

Ta hand om er och tänk på att hålla en god ton när du möter människor som inte alltid delar din syn på livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *