Publicerad den 3 kommentarer

Erik Enby

Erika Enby är för mig en mycket intressant person som jag kan rekommendera er att läsa mer om. Han har en tuff resa bakom sig, med motgångar från vår så kallade etablerade medicin och läkarkår.

Hemsida: http://www.enby.se

Den 13 mars visar han sin film ”Läkaren som vägrade ge upp

Gå in och boka biljetter via facebook:
www.facebook.com/pg/erikenbyfilm/events/?ref=page_internal

3 reaktioner på “Erik Enby

  1. Underbart Camilla! Nu är du igång med både kur och blogg 🙂 Är så intressant och spännande att följa dig och du är en förebild i ditt sätt att ta dig an detta.
    Stor kram och all lycka till på resans gång ❤️

  2. Jag kan varmt rekommendera dig som inte känner till Erik Enby att ta tillfället i akt att lyssna på honom i Partille Kulturum den 13 mars. Första gången jag lyssnade på honom var 2014 – Jag fascinerades så av hans ständiga sökande efter orsak – slutade aldrig trots att många har försökt att få stopp på honom. Tur att jag fick bokat sen tid för dig o att även du har fått så fint förtroende till honom. Heja dig?❤

  3. Du ska ha stort TACK fina syster för att du agerade snabbt och fann en tid hos Erik Enby i tidigt skede, det är underbart att ha en syster som alltid ställer upp och har dessutom en massa bra och nyttig information om det alternativa, ett intresse som vi delar och kommer arbeta tillsammans med framöver. Heja smiley dig syster, som ger så mycket kraft till dina kunder och dina nära och kära, Du behövs!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *