Publicerad den 10 kommentarer

Min behandling/terapi

Min
kur/terapi som jag började med 2018-01-19 består av mineraler och
kosttillskott. Jag förstod att jag behövde se över min kost under kuren,
göra allt för att ge min kropp en chans att läka på bästa sätt från infektioner,
baciller, parasiter och cancer. Jag började utesluta gluten (även om jag inte
är gluten intolerant) jag fortsatte enligt tidigare att utesluta rött kött helt,
behöll kvar lite färska räkor på fredagar. Jag åt lite mjölkprodukter i början
och flera ägg om dagen. Fick höra att ägg är bra, du kan äta upp till 4 ägg om dagen. Aj
aj, det där var inte bra för mig. Jag började få problem i halsen som en
allergireaktion, jag förstod först inte men sedan kom jag på, det måste vara
äggen. Jag fick i samma veva, tips av min vän Ingela Larsson om böckerna av Anthony Willams. Stort Tack Ingela! Dessa böcker
handlar om medial läkning och hur du kan läka dig genom krafterna i frukt och
grönt ”under den tiden du vill bota dina sjukdomar”. Då förstod jag att ägg är
något jag inte ska fortsätta äta, och det tog 2 dagar så försvann svullnaden i
halsen, samt att magen och tarmarna började må bättre. Jag slutade också
helt med mejeriprodukter även om jag åt väldigt lite av dessa produkter innan
så förstod jag att dessa ändå bidrar till inflammationer i tarmarna och bör tas bort helt i samband med rening av kroppen.

Min kur som jag tar kommer från Erik Enby, läkare- specialistkompetens i allmänmedicin och geriatrik. Jag besökte Erik den 19/1, han tog blodprov. Vi fick se när han analyserade blodet i ett mikroskop som visades på en stor bildskärm, mycket intressant! Tyvärr visade mitt blod på uruselt resultat. Blodet var tjockt och grötigt, de röda blodkropparna satt ihop klumpade och några vita kunde vi knappt se, de fanns någon men på tok för få. Vi fick se parasiter, baciller och ja, summa summarum att mitt blod var mycket inflammerat, ingen vacker syn.

Erik visade hur man kan lösa upp blodet och få det friskt med hans kur. Han fick reda på alla mina åkommor över tid, utöver att jag fått diagnosen cancer i sköldkörteln. Ett av mina stora problem de senaste 10 åren är min artros som tyvärr bara blir sämre och sämre, och värre när jag är i kyla. Jag tänkte, med tanke på hur illa mitt blod ser ut, finns det inget att förlora på att göra denna kur, det kan inte bli sämre. Jag vill som alltid ha mer kött på benen, så jag ville göra ett liknande test oberoende av varandra, så jag tog hjälp av ytterligare en biomedicinare som också gör levande blodanalyser, även denna analys visade på samma dåliga resultat.

Ytterligare en idé kom upp efter vi lämnat Erik, vi måste testa någon annans blod, vi beslutade att testa min sambo Ulfs blod, vi fick tid 5 dagar senare.
Ulfs blod testades och resultatet var hur bra som helst!!! Erik sa, han har bara sett ett lika bra blod tidigare på en Olympier som kastade diskus. Ulf går numer under namnet den friske ”Toblerone och pepparchips” mannensmiley Som ni alla förstår så är det fantastiskt med hans resultat och han är sällan sjuk och har heller inga inflammatoriska sjukdomar. För mig som ska få lika tjusigt blod, kommer dock inte stoppa i mig ovan, nu gäller det att ge mina celler det de behöver. Sjukdomar som blommar upp i våra kroppar tror jag kommer från långt tid tillbaka, där kost, hälsa och livsstil samt tidigare sjukdomar spelar stor roll, mer om detta i kommande berättelser.

10 reaktioner på “Min behandling/terapi

 1. Helt fantastskt av dig Camilla vilken Go det är i dig håller tummarna för dig.Kommer att följa dig på din resa.Lycka Till mammasmiley

 2. Tack för en bra inledning och att du delar med dig. Skall bli spännande att följa dina behandlingar och senare din rehab. Gillar ditt sätt att angripa problematiken och din kämparglöd. Det här fixar du!??

 3. Va bra du skriver, skall bli spännande att få följa dig. Intressant att höra om vad kost kan göra med våra kroppar. Kram Lene

 4. Va bra du skriver, skall bli spännande att få följa dig. Intressant att höra om vad kost kan göra med våra kroppar. Kram Lene

 5. Starka Camilla!❤️Det här fixar du! Kommer följa alla dina steg, och snart tar vi en golfrunda.?kramar!

 6. Jag har också testat mitt blod en gång faktiskt.
  Bra läsning och kommer följa dig. Lycka till på din väg som du tror på, kommer bli bra det här ?

 7. Gott med din kämparglöd! Vill gärna läsa mer. Kramar

 8. Lycka till med din behandling?. Blir spännande att följa dig. Ses snart på banan. Kram Lotta ?

 9. Hej! har läst en del om kraften i rödbetor och dess renande förmåga av blodet. Nu när du har en centrifug så kör så det ryker. Min favorit är ingefära, rödbetor och apelsiner. Men ta det som finns hemma, blir gott!!

 10. Du är fantastisk Camilla! Beundrar dig för din styrka och ditt sätt att tänka! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *