Publicerad den Lämna en kommentar

Tack för er feedback❣

Ett stort TACK till er som gav mig positiv feedback på gårdagens inlägg. Alla vågade inte visa sitt gillande på Facebook, av förklarliga skäl, utan kontaktade mig via telefon och andra medier istället.

Jag klandrar er inte❤ tacksam att ni kontaktade mig vid sidan av, mina läppar är förseglade. Tusen tack för all dokumentation som flödade in, det märks att det är många som följer utvecklingen sedan start, mycket bra och användbar information, det finns flera eldsjälar där ute 🙏 Dock är det fruktansvärt att det har gått så här långt, att människor inte vågar yttra sina synpunkter och känner sig kränkta.  

Detta stärker mig att gå vidare och fightas för våra rättigheter och att våga stå upp för minoriteten. Jag är ingen struts som stoppar huvudet i sanden eller sätter skyddslappar för ögonen. Istället tar jag reda på fakta, lyssnar in, kollar upp, väger in risk kontra nytta, och på den vägen bildar jag mig min egna uppfattning och vad som känns bäst för mig och min kropp. Min ryggsäck fylls på för varje dag som går, imorgon kommer det handla om tvångsvaccinering en motion som ligger i riksdagen!

På min blogg som jag precis öppnat upp igen, kommer ni kunna följa fortsättningen, även få tips om kost och hälsa, samt när mina föreläsningar startar upp igen till våren 😊

Dagens text att fundera över:

Antibiotika tar vi för att få bort bakterier i blodet. Vaccin tar vi för att stå emot virussjukdomar. Om vi missbrukar användandet av antibiotika, blir bakterierna resistenta och antibiotikan blir verkningslöst. Samma princip gäller för vaccin, hittar vi inte rätt vaccin från början eller att det har för låg verkningsgrad, kommer viruset mutera sig snabbare. Ni som haft barn med huvudlöss, känner säkert igen er med att medlen vissa år blivit helt verkningslösa p g a att det användes för mycket och folk köpte hem och tog det i håret i ren desperation, samma princip gäller här.

Hittade en intressant text på läkemedelsverket hemsida.

Mutationer kräver smartare vaccin enligt Ali Mirazimi, de är oroliga för följande:

”Kan bli svårt att hitta försökspersoner”

Ett problem som kan uppstå för forskarna på Karolinska institutet är att hitta försökspersoner till sina studier, berättar Ali Mirazimi. Detta med anledning av att en stor del av befolkningen i Sverige redan kommer att vara vaccinerade med andra covid-19-vaccin när Karolinska institutets studier på människor inleds.

Önskar er en fin måndagskväll❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *