Publicerad den Lämna en kommentar

Experimentella forskningsprodukter!

Alla typer av Covid – 19 vaccinerna är fortfarande experimentella forskningsprodukter, det har snart gått 6 månader sedan merparten av befolkningen blev vaccinerade, inte ens 1 år har gått. Biverkningseffekter och antalet anmälda fall av dessa vaccin finns ej heller sammanställda och högarna hos folkhälsomyndigheten växer. Det finns inget vetenskapligt bevis på hur bra dessa vaccin är eller hur farliga de kan vara på sikt. Det vi vet är att de som blev vaccinerade för ca 6 månader smittar lika mycket som de som är ovaccinerade, och nu måste alla ta en 3:e dos, det är fakta, det vet vi. Jag funderar mycket på mina medmänniskors beteende och att de fullkomligen struntar i att bry sig om att det faktiskt finns människor som är skeptiska mot vaccinet och att det finns dom som inte ska vaccinera sig p g a medicinska skäl. Jag försöker ändå sätta mig in i alla dessa människors tänkande, det handlar såklart om den svenska flockmentalitet, men ämnet är svårt och många saknar också kunskap och är rädda, samt att väldigt många känner sig pressade och vill få sitt vaccinpass, så att de kan leva fritt ute i samhället!

Mina reflektioner: allt ska ske snabbt, ännu snabbare, jag hinner inte tänka mentaliteten, det är så våran värld ser ut idag, så egentligen är det inte så konstigt att så många som 85 % tar vaccinet, för de hinner inte stanna upp och tänka till och reflektera, jag orkar inte, jag vill bara kunna gå på allt och göra allt som vanligt, inte tänka bara köra på…. och därför är vi nu där vi är, CC analys av nuläget!

Här bifogar jag en liten video med DR. Robert Malone, han är hårt kritiserad för att han säger just detta! Det är bara en kort video på 4 minuter, mycket intressant, handlar om varför vi inte ska vaccinera våra barn.

https://rumble.com/vqq7gc-dr.-robert-malone-before-you-inject-your-child.html

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *