Publicerad den Lämna en kommentar

Julhälsning dan före dan, 2021-12-23❣

Jag kan inte blunda även om det är dan före dan.

Att släcka elden med fel metod/bränsle kommer alltid få förödande konsekvenser!

I mitt förra blogginlägg skriver jag att människor är stressade och tar sig inte tid att sätta sig in i det som händer runt om i världen.  Alla borde ta sitt ansvar och ta reda på mer.

Idag tänker jag lyfta följande:

Vaccinets tillgänglighet och nytta, rika länder med friska människor tar redan idag sin 3:e dos. Världen samarbetar inte, 3:e världen har man helt struntat i, och det får nu stora konsekvenser.

Ni hjälper virusets framfart med nya mutationer, enligt WHO:s generaldirektör!

Massvaccinering i de rika länderna fortgår med en 3:e dos, och nu går länderna loss på att massvaccinera barnen som ej är i riskzonen.

Tänk till nu, alla förespråkare till er 3:e dos, och även gruppen som tagit vaccinet enbart för att få tillgång till vaccinpasset (som idag inte fyller sin funktion). Ni måste nu ta en 3:e dos för att detta ska vara giltigt inom några månader, detta är helt horribelt, är en 3:e dos bra att ta?

Vaccinpasset har inte fyllt någon bra funktion överhuvudtaget, bara splittrat familjer och fått människor att må dåligt, dessutom är det en överträdelse av guds nåde avseende de mänskliga rättigheterna. 

Du som är frisk ge din 3:e dos till dem som behöver dem i 3:e världen.

I början av vaccinhysterin, våren 2021, uttryckte jag tydligt, att äldre och de med underliggande sjukdom kan vara föremål för vaccinet, friska personer gör bäst att inte ta vaccinet och de som genomgått sjukdomen av C-19, behöver absolut inte ta den, det är det bästa sättet att få bort viruset på sikt. Det står jag fortfarande för.

Nu visar det sig att massvaccineringen får motsatt effekt, eftersom mutationerna jobbar snabbare än forskarna.

Forskare och politiker har helt missat att pandemin spänner sig över hela världen, denna egoism som nu lyser igenom, är så hemsk att ta del av. De rika och friska sätter sig själv i säkerhet, tror de, men på sikt kan det visa sig att de fattiga länderna vinner i längden, då fler av dessa människor insjuknar och får en bättre immunitet på sikt.

Mina erfarenheter är att arbeta rätt och riktigt på lång sikt, är alltid det bästa. Här brister det nåt så in i pipsvängen, att jag saknar ord för allt elände som forskare, politiker har ställt till det.  

Se gärna inlägget från generaldirektören från WHO på TV4:s morgonnyheter.    

Vill också informera er om att säsongsinfluensan är i fullgång och är extrem tuff detta år, RS viruset likaså, allt p g a att vi förra vintern var återhållsamma och inte umgicks. Vi behöver bygga upp våra immunförsvar över tid, annars blir det precis som vi ser nu. För barnen är detta inte alls bra, de ligger sämst till då de behöver möta virus och bakterier för att bygga upp sina immunförsvar inför framtiden.

Det sägs inte så mycket om detta på TV eller från Politikerna men detta gör att våra sjukhus och akutmottagningar redan är hårt ansträngda, inte p g a Omikron.

Vad som däremot matas ut i media från FHM Sara Byfors och vår Socialminister Lena Hallengren, ”Covid-19 har ställt Sverige och världen inför en kris som inte liknar någon annan i modern tid” är en helt makalös propaganda, som stämmer illa med verkligheten.

Forskare Marta Nunes, forskare i vaccin och infektionssjukdomar vid University of Witwatersrand i Sydafrika, säger:  I Sydafrika ser vi nu en rejäl nedgång i antalet nya Corona fall. Hon tror att Sydafrika har nått sin topp och säger också att den senaste mutationen Omikron, var en kort våg och att den goda nyheten är att den var inte särskilt allvarlig gällande sjukhusinläggningar och dödsfall.

Vid senare blogginlägg, kommer jag belysa vinstintressen och vilka som tjänar på hela den här soppan. För miljarderna rullar av våra skattemedel världen över… några tjänar ofantliga pengar på allt det här och de som drabbas världen över av denna pandemin är folket som arbetar på riktigt.

Avslutningsord:

Om elden ska släckas måste den släckas på alla ställen, en brand som fortfarande pyr, kommer bara leda till nya bränder.

Nu kommer vi in i en tid med möjlighet för lite reflektion, ta reda på mer och var rädda om er!

GOD JUL💖

Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *