Publicerad den LĂ€mna en kommentar

Viktig information frĂ„n IsraelđŸ’„

Ledande israelisk immunolog skriver i öppet brev: ”Det Ă€r dags att erkĂ€nna misslyckande”

"Sanningen Àr att det har brÀnt hundratals miljarder siklar/pengar till ingen nytta - för att ha publicerat skrÀmsel, för ineffektiva tester, för destruktiva nedstÀngningar och för att ha stört livets rutin under de senaste tvÄ Ären", stÄr det i professor Ehud Qimrons öppna brev till det israeliska hÀlsoministeriet.

RIO DE JANEIRO, BRASILIEN – Professor Ehud Qimron, chef för institutionen för mikrobiologi och immunologi vid Tel Aviv University och en av de ledande israeliska immunologerna, har skrivit ett öppet brev dĂ€r han skarpt kritiserar den israeliska – och faktiskt globala – hanteringen av coronavirus-pandemin.

HÀng med pÄ denna intervju pÄ 6 minuter!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *